Vermogen

Sparen, beleggen, investeren ...
U gaat op een andere manier om met uw vermogen dan uw buurman. Nergens zoveel verschillen dan als het over geldkwesties gaat. Maar over een ding zijn we het eens: discretie is een must. Zo denken wij er over. Daarom vinden we persoonlijk contact zo belangrijk.

We adviseren u graag over:

  • beleggingsfondsen
  • notes (gestructureerde obligaties)
  • obligaties, kasbons
  • beleggingsplannen of beleggingscontracten

U bent uniek

Geen twee mensen zijn hetzelfde. Uw wensen en uw verwachtingen zijn anders dan die van uw buurman. Daarom maken we graag en uitgebreid tijd voor u vrij om uw persoonlijke behoeften voor uw bankzaken in kaart te brengen. Zo leren we u beter kennen, en u ons. Zo kunt u ons vertellen wat u belangrijk vindt en krijgt u advies van ons, volledig afgestemd op uw behoefte en verwachtingen, conform de MIFID-regels.

Respect voor u

Niemand praat graag over geld. Toch niet met iedereen. Alleen al daarom verdient u ons respect, omdat u ons uw vertrouwen schenkt. U mag dan ook gerust zijn dat wij er alles aan doen om uw vertrouwen waard te zijn. In alle discretie.

Uw persoonlijke behoeften

Samen met u bekijken we uw persoonlijke behoeften voor uw bank- en verzekeringszaken. We luisteren graag naar wat u belangrijk vindt. Wilt u beleggen op lange termijn of weet u nu al dat u op korte termijn voor een grotere uitgave staat? Wilt u dat uw vermogen op elk moment beschikbaar is of heeft u het de komende jaren niet nodig? Wat met uw gezinssituatie? Breidt die op korte termijn uit of gaan de kinderen juist de deur uit? 

U beslist

Het speelt allemaal een rol. En we adviseren u zo goed mogelijk. We doen u graag verschillende voorstellen. Maar u beslist, u kiest de oplossingen waar u zich goed bij voelt.

Contact